Akademi

İktisat Yayınları yeni dizilerle başvuruları bekliyor!


Şimdiye kadar yayınladığı çalışmalar ile iktisat alanına önemli katkılar sağlayan İktisat Yayınları, sekiz farklı diziyle yayın hayatına devam ediyor.

İktisat Yayınları, alanda yapılan çalışmaları yayıma hazırlayarak Türkiye’de sayısı artan araştırma ve eğitim çalışmalarına katkı sağlamaya devam ediyor.

Çalışmalarınızı göndermek için: https://bit.ly/4asejWC


İktisat Yayınları Hakkında

İktisat Yayınları; “İslam iktisadı” düşüncesinin külli bir şekilde inşası için yetkin fikir ve teorilerin üretilmesini teşvik etmeyi ve yeni çalışmalara zemin oluşturmayı amaçlayan İKAM ve hazırladığı nitelikli ve özgün çalışmalarla yayın hayatına devam eden Nobel Akademik Yayıncılık ile birlikte alanda eksikliği hissedilen kaynak ihtiyacını karşılamak üzere kuruldu.

İktisat Yayınları bünyesinde İslam iktisadı ile ilgili geniş çaplı bir külliyat oluşturulması hedefleniyor.

Alanda, yurtiçinde ve yurtdışında yapılan çalışmaları, gerek derleyerek gerekse çeviri faaliyetleriyle yayına hazırlayarak Türkiye’de artan araştırma ve eğitim faaliyetlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Yeni açılan lisans ve lisansüstü programlara kaynak teşkil edecek olan çeviri ve telif eserler, Türkçe literatürdeki birikim için önemli bir katkı sağlayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir