Katılım Bankacılığı

Türkiye Finans artık Trendyol kullanıcılarına da finansman sağlayacak


Türkiye Finans, Trendyol ile yeni bir tüketici finansmanı anlaşmasına imza attı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, anlaşma kapsamında Türkiye Finans müşterileri Trendyol mobil uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerindeki tüm ödeme sürecini dijital kanallardan tamamlayarak alışverişlerini finanse edebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, finansman alternatiflerini çeşitlendirdiklerini belirterek, finans kurumlarının asli görevleri arasında ticaretin içinde olmanın, üretimi ve ihracatı teşvik etmenin yer aldığını anlattı.

Yeni teknolojilerden aldıkları güçle ve dijital ürünleriyle müşterilerinin yanında olduklarını vurgulayan Mert, şu ifadeleri kullandı:

‘Yeni bankacılık trendlerini kullanarak finansal hizmetlerin, e-ticaret platformları gibi finansal olmayan hizmet sağlayıcıları tarafından verilmesini sağlıyoruz ve finansal işlemleri müşterilerin günlük etkileşimlerine dahil ediyoruz. Böylelikle tüketiciler için finansal süreçleri kolaylaştırıyor, finansal sektör dışı firmalar için ise bir banka lisansına gerek olmadan finansal işlemlere aracılık edebilmesi sayesinde müşteri aidiyetlerini ve kazançlarını artırıyoruz.’


– ‘Dijital iş birliğimizden mutluluk duyuyoruz’

Ahmet Mert, uçtan uca dijital bir altyapı üzerine kurulan iş modellerini bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlayarak müşterilere günlük hayatları içerisinde ek bir süreç yaratmadan hızlı, güvenli ve kolay bir deneyimle sunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Mert, ‘Bu yaklaşımın bizleri yakın geleceğin bankacılık dünyası olarak tanımlanan ‘görünmez bankacılık’ seviyesine ulaştıracağına inanıyoruz. Bu içgörüden yola çıkarak Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu Trendyol ile gerçekleştirdiğimiz dijital iş birliğimizden mutluluk duyuyoruz.’ açıklamasında bulundu.


Türkiye Finans Hızlı Finansman Nedir?

Türkiye Finans Hızlı Finansman, Trendyol mobil uygulaması üzerinden satın almak istediğiniz ürünler için ödeme adımında başvuru yapabileceğiniz, nakit kullanmadan ya da kredi kartı limitinizi doldurmadan taksitle alışveriş yapmanıza olanak sağlayan bir ihtiyaç finansmanı türüdür.

Hızlı finansman ile giyimden küçük ev eşyalarına, kozmetikten elektroniğe kadar pek çok ihtiyacınızı ödemeniz sırasında online başvuru yaparak anında satın alabilirsiniz.

Türkiye Finans Hızlı Finansman ile Trendyol’dan yapacağınız 1.000-70.000 TL arasındaki harcamalarınız için masrafsız finansman başvurusu yapabilir, 36 aya varan vadelerle geri ödeyebilirsiniz.

Türkiye Finans Hızlı Finansman’dan Kimler Yararlanabilir? Hızlı Finansman Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hızlı Finansman başvurusu yapabilmek için Türkiye Finans bireysel bankacılık müşterisi olmanız gerekir.

Henüz Türkiye Finans müşterisi değilseniz; mobilden müşteri olma adımlarını tamamlayarak dakikalar içinde müşterimiz olabilir, Türkiye Finans’ın sunduğu bütün avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Hızlı Finansman Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hızlı Finansman başvurunuzu Trendyol alışverişinizin ödeme adımında yapabilirsiniz.

Hızlı Finansman başvurusu için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • Güvenli ödeme adımında “Ödeme Seçenekleri” alanından “Alışveriş Kredisi ile Öde” seçeneğine tıklayın.
  • ​ Ekranda listelenen seçenekler arasından Türkiye Finans’ı seçin.
  • Açılan pencerede ilgili alanlara telefon numaranızı ve TCKN bilginizi girin.
  • Telefonunuza SMS olarak gelen onay kodunu ilgili alana girin.
  • “Kredi Tekliflerini Gör” butonuna tıklayın. Vade ve ödeme seçeneklerini inceleyerek uygun vade ve oranlar arasından seçim yapabilirsiniz.
  • “Başvuruyu İlet” butonuna tıklayın.
  • Bu aşamada Türkiye Finans Mobil Şube uygulaması telefonunuzda yüklüyse giriş ekranı açılır. Mobil Şube uygulaması yüklü değilse “Yükle” butonuna tıklayarak devam edebilir, yükleme işlemini tamamladıktan sonra “Devam Et” butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Mobil Şube’ye giriş yaptıktan sonra Hızlı Finansmanınıza ait başvuru detaylarını “TF Pay” menüsünden inceleyin. Finansman başvurunuzu tamamlamak için “Devam” menüsüne tıklayın.
  • “Sözleşme Onay Ekranı” üzerinden gerekli olan form ve belgeleri onaylayın ve “Devam” menüsüne tıklayın.
  • Açılan pencereden “Onayla” butonuna tıklayın.
  • Hızlı Finansmanınızın onaylanması durumunda sistem sizi Trendyol ödeme sayfasına yönlendirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir