Katılım Sigortacılığı ve BES

Katılım Emeklilik’ten ‘Erken BES’ için yeni reklam filmi



Katılım Emeklilik, 18 yaş altı bireysel emeklilik ürünü Erken BES’i reklam filmleri ile tanıtmaya devam ediyor.


Katılım Emeklilik’in “Büyüyünce Yaparsın” sloganı ile ebeveynlere seslendiği reklam filminde, çocukları büyürken onlarla birlikte büyüyecek bir birikim oluşturmanın değeri anlatılıyor.  


Reklam filmi, son dönemde sosyal medyada fenomen olan zıplama challenge’ına dayalı kurgusu ve dillere pelesenk olacak jingle’ı ile dikkat çekiyor.


Gricreative tarafından hazırlanan film, çocuklarının geleceğini erken yaşlarda planlayan bir ailenin hayat evrelerini zıplama efektleriyle anlatıyor ve gençlerin hayallerine kavuşmaları ile sonlanıyor.


Katılım Emeklilik ERKEN BES kampanyası TV dışında, basın, açıkhava ve dijital mecraları da kapsayacak.


Erken BES ürününe dikkat çeken film, küçük yaşlardan itibaren yapılan birikimlerle çocukların hayallerinin ve geleceğinin büyüyeceği mesajı veriliyor.


18 yaş altındaki çocuklara yönelik sunulan “Erken BES” ile çocuklarının gelecekteki ihtiyaçları için birikim yapmak isteyen ebeveynler ya da varsa diğer yasal temsilciler, çocukları adına bireysel emeklilik hesabı açtırıp yapacakları düzenli katkı payı ödemeleriyle onların geleceğini güvenceye alabiliyor.


Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), 18 yaş altının sisteme dâhil edilmesine ilişkin yapılan düzenleme sonrası pek çok aile, çocukların geleceğini güvence altına almak için BES’i tercih etmeye başladı.


2021 yılında hayata geçen düzenlemenin ardından 2021 yılı sonunda 180 bine ulaşan 18 yaş altı katılımcı sayısı, bu yıl Kasım sonu itibarıyla 3 kattan fazla artış göstererek 576 bini geçmiş durumda.




Reklam Künyesi

Reklamveren: Katılım Emeklilik

Reklamveren Ekip: Yaşar Salih Çetinkaya, Bahadır İçel, Fatih Türkmen, Oya İpek Soyer

Reklam Ajansı: Gricreative

Reklam Yazarı: Fulden Nartur

Art Director: Melih Kapılar

Yazı Grubu Lideri: Hakan Kurnaz

Marka Yönetimi: Onur Özdamar, Neslihan Soylu, Özge Öztütüncü

Prodüksiyon Şirketi: Yıkanmak İstemeyen Çocuklar

Yönetmen: Hakan Demir

Kullanılan Mecralar: Televizyon, dijital medya




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir