Katılım Sigortacılığı ve BES

Türkiye Katılım Sigorta, katılım sigortacılığına katkı sunmayı sürdürüyor


Türkiye Varlık Fonu tarafından kurulan ilk sigorta kuruluşu Türkiye Katılım Sigorta, katılım sigortacılığını ülkede genişletmek ve tabana yaymak için çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye Varlık Fonu tarafından kurulan ve katılım sigortacılığı ilkelerine uygun bir şekilde faaliyet gösteren ilk sigorta kuruluşu Türkiye Katılım Sigorta, geçmişin değerlerini benimseyerek bugünü koruma altına alıyor. 

Türkiye’yi katılım ilkeleriyle güvence altına alma misyonuyla hareket eden Türkiye Katılım Sigorta, Türkiye Varlık Fonu tarafından kurulan ilk katılım sigorta şirketi olmanın gururunu taşıyarak katılım sigortacılığını ülkede genişletmek ve tabana yaymak için çaba sarf ediyor.



Türkiye Katılım Sigorta Hakkında

Türkiye Katılım Sigorta, Türkiye Varlık Fonu’nun %100 sermayedarlığıyla 2022 Ocak ayında kurularak; 2023 Ocak ayında SEDDK’nın faaliyet ruhsatı yeterliliklerini tamamlayarak, katılım sigortacılığı ilkelerine uygun olarak üretim faaliyetlerine başladı.

Katılım finans prensipleri çerçevesinde yardımlaşma ve dayanışma temelinde, Türkiye’de katılım sigortacılığı sektöründe öncü olmayı hedeflemektedir. ‘Geleceğe Güvence’ sloganıyla; genç, dinamik ve donanımlı kadrosu ile dijital gelişmelere açık, müşteri memnuniyeti odaklı vizyonu ile toplumla birlikte büyümeyi hedefleyerek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiye Katılım Sigorta; araç, konut, kaza, yangın ve doğal afetler, nakliyat ve mühendislik branşlarında, hizmet verimliliği için teknolojinin tüm olanaklarından istifade ederek faaliyetlerine devam etmektedir.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir