Katılım Sigortacılığı ve BES

Neova Katılım Sigorta kaskoda pazar payını büyüttü


2023 yılında da kasko branşında poliçe adedi ve prim üretiminde büyümeyi sürdüren Neova Katılım Sigorta, özel binek otomobilde 2022 yılına oranla prim üretiminde yüzde 135,3’lük bir artış gerçekleştirerek pazar payını yüzde 5’e yükseltti. 

Kasko branşında satış kanalları için oluşturduğu beş farklı kasko paketi ile müşterilerine fiyat ve teminat anlamında daha fazla seçenek sunmaya devam eden Neova Sigorta,  2022 yılına oranla kasko branşında yüzde 81,5’lik büyüme sağladı.

Özel binek otomobil prim üretimini yüzde 135,3 artıran şirket, pazar payını yüzde 5’e çıkarttı.

Bu dönemde poliçe adedini ve prim üretimini artıran Neova Katılım, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) kasım ayı verilerine göre kasko pazar payında sektörde 8. sırada yer aldı.

“Pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz”

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Neova Katılım Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya, “Neova Katılım Sigorta olarak, müşterilerimizin beklenti ve taleplerini eksiksiz bir şekilde karşılama hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılına oranla kasko prim üretiminde acente kanalında yüzde 87,3’lük bir artış yakaladık. Özellikle son dönemlerde odaklandığımız alanlardan biri olan özel binek otomobilde ise 2022 yılına oranla prim üretiminde yüzde 135,3’lük bir artış yakaladık. Bu sayede 2022 yılında yüzde 3,7 olan pazar payımızı 2023 yılında yüzde 5’e yükselttik. Önümüzdeki dönemde de bu alandaki başarımızı artırmayı hedefliyoruz. Sürdürülebilirlik yaklaşımımız doğrultusunda da çevre dostu uygulamalara önem gösteriyor, yatırımlarımızı bu alana yoğunlaştırıyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimizden elektrikli araç kaskosu ürünümüzü de önümüzdeki dönemde daha fazla geliştirip pazar payımızı artıracağız. Neova Katılım Sigorta olarak daha fazla müşteriye ulaşmak için satış kanallarımızı artırmaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Geniş servis ağı, hasar sonrası hızlı desteğimiz ile müşteri memnuniyetini merkeze alıyoruz. Kişiye özel, avantajlı fiyatlar sunarak daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyoruz. Teknolojiyi etkin kullanarak hem satış kanallarımızı destekliyor hem de kasko ürünümüzü geliştiriyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir