Katılım Bankacılığı

Türkiye Finans’tan Afyonkarahisar’daki mimar ve mühendislere finansman desteği


Türkiye Finans Katılım Bankası ile TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği arasında protokol imzalandı.

Türkiye Finans, imzalanan protokol ile bu odalara kayıtlı üyelere avantajlı bankacılık hizmetleri ve kurumsal finansman desteği sunacak.

Türkiye’nin üretimine ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar farklı meslek grupları ile iş birlikleri yapan Türkiye Finans şimdi de Ege Bölgesi’nin önemli meslek odalarından TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği ile protokol imzaladı.

Gerçekleşen protokol törenine Türkiye Finans Afyon Şube Müdürü Hüseyin Şahin, Türkiye Finans Marmara Perakende Bölge Müdürü Ömer Faruk Sapan, TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği Başkanı Ferhun Sümer ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği Başkanı Ahmet Neoldum katıldı.


Üyelere sunulan özel avantajlar

Protokol kapsamında, odalara üye işletmelere Türkiye Finans ile çalışmaları durumunda belirlenen ürün ve hizmetlerde indirimli işlem ücretlerinden yararlanma hakkı tanınıyor.

Böylece üyeler, tüzel nitelikli müşterilere ticari kredilerde avantajlı kâr oranı, katılım hesaplarında özel havuz, POS talebinde ertesi gün komisyonu, gerçek kişi nitelikli müşterilere taşıt ve konut finansmanlarında avantajlı kâr oranına sahip olacak.

Ayrıca tüzel hesapların dijitalden yapacağı havale ve EFT işlemlerinde ve tahsile verecekleri çeklerden ilk 6 ay masraf alınmayacak.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir