Katılım Bankacılığı

Türkiye Finans teminat mektubu başvuruları artık dijitalde


Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle ön plana çıkan Türkiye Finans, dijital teminat mektubunu devreye alarak müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde kullanım sağlarken öncü dijital bankacılık uygulamalarıyla ticareti desteklemeye devam ediyor.

Dijitalleşmedeki öncü rolü ve yeri zamanı olmayan bankacılık uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam eden Türkiye Finans, taraflar arasındaki ticari ilişkiyi banka güvencesi altına alan teminat mektubu başvurularının dijitalden yapılmasını mümkün hale getirdi.

Türkiye Finans’ın bu hizmeti dijitalden sunmasıyla birlikte teminat göstermesi gereken tüm tüzel kişiler karşı tarafa verilmek üzere Türkiye Finans Teminat Mektubu başvurusu yapabilecek. Müşteriler, Türkiye Finans şubelerinin yanı sıra Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden Dijital Teminat Mektubu başvurusunda bulunabilecek.

İhtiyacı olan müşterilerin Türkiye Finans’ta kullanılabilir uygun teminat mektubu limiti olması durumunda taleplerini internet şubemizden zaman kaybetmeden yapabilecek. Böylece şubeye gelmeden; ofisten, evden her yerden talebini ileterek zamandan tasarruf ederken, kağıtsız bankacılık deneyimiyle işlemleri doğa dostu olarak gerçekleştirebilecek.

Türkiye Finans’ta internet şube üzerinden sağlanan Dijital Teminat Mektubu ile birlikte geçici EKAP İhale Mektubu, Eximbank Mektubu, Gümrük Teminat Mektubu, Özel Sektör Mektupları başta olmak üzere firma limitleri dahilinde tüm e-mektup konularında mektup düzenlenebilecek. Ayrıca internet şubeden TL, USD, EUR para birimlerinde Teminat Mektubu düzenlenecek. Tüm mektup türleri için gelişmiş şablon metinlerine de başvuru sayfasından ulaşılabilecek.



“Hayat Mobil Bankan Mobil” diyoruz ve bankamızın dijitalleşme endeksini her geçen gün yükseltiyoruz

Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Altun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hızla gelişen dijital teknolojiler alt yapılarda ve iş yapış modellerinde kesintisiz bir dönüşüm ihtiyacına yol açıyor. Müşterilerin değişen beklentileri ve ihtiyaçları sektörün dijitalleşmesini de hızlandırdı. Artık müşteriler ihtiyaçlarının doğduğu anda ve yerde, zamandan ve mekândan bağımsız hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde 7 gün 24 saat karşılanmasını istiyor.

Bizler de Türkiye finans olarak “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyoruz ve bankamızın dijitalleşme endeksini her geçen gün yükseltiyoruz. Böylelikle dijitalleşmedeki öncü rolümüzle, üretime ve ticarete verdiğimiz güçlü desteği daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak, taraflar arasındaki ticari ilişkiyi banka güvencesi altına alan teminat mektubu başvurularının dijitalden yapılmasını mümkün hale getirerek ticari müşterilerimizin işlerini kolaylaştırdık.”



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir