Katılım Sigortacılığı ve BES

Katılım sigorta acente şubesi/temsilcisi olmak ister misiniz?


Kuruluş aşamasında olan bir katılım sigorta acenteliği bünyesinde Türkiye genelinde faaliyet gösterecek temsilciler ve acente şubeliği almak isteyenler için ön talep toplamaya başladı.

Sadece katılım sigortacılığı faaliyeti yürütecek olan bu acente, katılım sigortacılığı ile katılım finans alanında ülkemizde yenilikçi projelere imza atmak için hazırlanıyor.

Ayrıca İslam İktisadı, İslam Ekonomisi ve Finans, Katılım Finans, Bankacılık ve Sigortacılık gibi alanlarda önlisans, lisans ya da lisansüstü eğitimini tamamlamış veya henüz öğrenci olan kişilere yönelik çalışma ve eğitim fırsatı oluşturacak özel projeler geliştirmektedir.

Kendi işini yapmak isteyenlere yönelik acente şubeliği tesisi veya katılım sigortacılığı alanında kendisini geliştirirken acentelik bünyesinde temsilci olarak çalışacak kişiler için Türkiye genelinde ön talep toplanmaya başlandı.

Bunun yanında EYT ile emekli olmuş kişiler için de yeni bir gelir kapısı oluşturacak yeni bir acente veya temsilcilik modeli geliştirilmiş durumdadır.


Ön talep başvurusu için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır;

https://forms.gle/MFLNB3vjDiYgZHy87


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir