Katılım Sigortacılığı ve BES

Neova, katılım sigortacılığını “Techafull” ile Almanya’ya taşıdı

Türkiye’de katılım sigortacılığı alanında faaliyet gösteren Neova, Techafull markası ile katılım sigortacılığını Almanya’ya taşıdı.

Türkiye’de katılım sigortacılığının öncüsü olan Neova, Techafull markası ile katılım sigortacılığını Almanya’ya taşıdı.

Sigorta sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Neova Katılım Sigorta’nın Kasım 2021’de “Avrupa’da ilk kez dijital katılım sigortacılık hizmeti” vermek üzere kurduğu Neova Techafull GmbH, kuruluşundan kısa bir süre sonra ilk poliçesini kesti. Techafull, www.techafull.com web sitesi üzerinden müşterilerine, kolay ve tamamen dijital bir şekilde poliçe satın alma imkânı sunuyor.


– “Geniş teminatlar ve farklı tarife seçenekleri ile birçok ayrıcalığı aynı anda sunuyor”

Techafull markası ile katılım sigortacılığını Avrupa’ya taşımayı hedefleyen Neova Katılım Sigorta, bu çerçevede tamamen dijital iş modeli ile sürdürülebilirliği destekliyor. www.techafull.com üzerinden poliçe satın alacak müşteriler, geniş teminatlar ve farklı tarife seçenekleri ile birçok ayrıcalığı aynı anda yaşayabilecek.

Techafull sunduğu yenilikçi hizmet ve çözümlerle büyümeyi hedeflerken, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine en uygun çözümler geliştirmeye devam edecektir.


Neova Techafull GmbH Hakkında;

Neova Techafull GmbH, Kuveyt Türk finans grubunun bir üyesi olan Neova iş ortaklığının bir iştiraki olarak kuruldu. Avrupa’nın ilk kişisel sigorta şirketi olarak Kasım 2021’de Berlin’de kurulan Techafull, müşterilerine sunduğu ayrıcalıkları ve sosyal sorumluluk misyonunu Avrupa’ya yaymayı hedefliyor. Techafull, kuruluşundan bu yana, “doğrudan, basit, tamamen dijital ve sosyal açıdan sorumlu” sigorta deneyimini daha geniş bir kitleye ve coğrafyaya getirmek için ortaklıklar ve işbirlikleri geliştirmiştir. Hızla değişen çevresel faktörleri ve müşteri ihtiyaçlarını dikkate alan Techafull ekibi, dinamik ve yenilikçi çalışma sistemi sayesinde sürekli iyileştirmeler ile en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

Neova Techafull GmbH Danışma Kurulu

  • Profesör Doktor. M. Abdurrezzak TABTABAEİ / Danışma Kurulu Başkanı
  • Mehmet ODABAŞI / Danışma Kurulu Üyesi



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir