Katılım Bankacılığı

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı


Emlak Katılım, İstanbul ve Bursa’daki yeni şubelerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzerinden müşterilerine sunan Emlak Katılım, Bursa’da Demirtaş, İstanbul’da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdüzü E-5 ve Samandıra şubelerinin açılışını gerçekleştirdi.

Hizmete sunduğu yeni şubelerle Türkiye genelinde 107 şubeye ulaşan şirket, katılım finans sisteminin yaygınlaşması ve sahip olduğu pazar payının artırılması noktasında reel ekonomiye desteğini sürdürürken, orta ve uzun vadede şube açılışlarına devam edeceğini açıkladı.

– İklim değişikliğiyle mücadele

Doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam alanlarının oluşturulması ve iklim değişikliğiyle mücadele konularında toplumsal farkındalığa katkı sağlayacak adımlar atan şirket, şubelerde kullanılan basılı broşürler yerine karekod sistemini kullanıyor.

Böylelikle müşteriler, istediği ürün ve hizmetin detaylarına karekodla ulaşabiliyor.

Hesap açma işlemlerinde ise zorunlu imza gerektiren sözleşme ve formlar dönemini geride bırakan şirket, kağıt israfının önüne geçecek olan kağıtsız bankacılık uygulamasını müşterilerine sunuyor.

Hesap açma işlemi, mobil uygulama üzerinden dijital onay yöntemiyle yapılıyor.

Müşterilerin görüntülü görüşmeyle evden, ofisten veya bulundukları her yerden kolaylıkla hesap açmalarını sağlayan şirket, masrafsız bir bankacılık hizmeti de sunuyor.

Şirketin mobil uygulamasından ‘EFT/Havale’ ve ‘FAST’ gibi işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilen müşteriler, bankacılık işlemlerini 20 bini aşkın tüm kamu bankası ATM’leri, PTT şubeleri ve ATM’lerinden de ücretsiz bir şekilde yapabiliyor.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir