Tasarruf ve Finansman

Eminevim, “Şikayetvar A.C.E. Awards”ta 2 Diamond ödül kazandı


Eminevim, Şikayetvar A.C.E. Awards’ta 2 ayrı Diamond ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Eminevim, 9’uncusu düzenlenen ve kusursuz müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği Şikayetvar A.C.E. Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödül töreninden konut ve taşıt kategorilerinde kazandığı Diamond ödülleriyle döndü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan, ödüllerin, şirketin uzun yıllara dayanan açık ve şeffaf müşteri memnuniyeti politikasını başarıyla uygulamaya devam ettiğinin önemli bir göstergesi olduğunu bildirdi.


“Paylaşımcılığı ve katılımcılığı savunan hizmet modelimiz”

Törenden ödüllerle dönmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Eminevim Genel Müdürü Çalışkan, şu açıklamalarda bulundu:

‘Teslimat ve yeni müşteri edinimi rakamlarımızla sektörün lideri olmakla beraber bize bu ödülleri getiren 30 yılı aşkın süredir ödün vermeden uyguladığımız ‘tam zamanında teslimat’ ilkemiz ve müşteri deneyimindeki eşsiz yaklaşımımız oldu. Paylaşımcılığı ve katılımcılığı savunan hizmet modelimizin toplumda büyük bir karşılığı olduğunu biliyoruz. Türkiye çapındaki 119 şubemizde görev yapan 1400’ü aşkın çalışanımızla bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.’

Çalışkan, şirket olarak sektörel tecrübelerini, sahadan gelen veriler ve bilimsel yöntemlerle harmanlayarak en iyi müşteri deneyimini sunmaya çalıştıklarını anlattı.


“Tasarruf finansmanını ilk kez deneyimleyen pek çok yeni müşterimiz oldu”

Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan, ‘Özellikle sektörün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) denetim ve gözetimine tabi tutulmasının ardından tasarruf finansmanını ilk kez deneyimleyen pek çok yeni müşterimiz oldu. Teslimat öncesi ve sonrasında özenle yürüttüğümüz operasyonel süreçlerin ardından gerçekleştirdiğimiz anketlerde yüzde 90 olarak çıkan müşteri memnuniyetimizin, Şikayetvar A.C.E. ödülleriyle bir kez daha tescillenmiş olması da ayrıca mutluluk verici.’ ifadelerini kullandı.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir