Katılım Bankacılığı

Açık bankacılık hizmeti ile artık tüm banka hesaplarınız Albaraka’da!


Albaraka Türk Katılım Bankası, açık bankacılık platformuna dahil olarak müşterilerine Albaraka Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden diğer bankalardaki hesaplarını ekleme özelliği ekledi.

Kullanıcılar bu hizmet ile birlikte başka bankadaki hesap bakiyelerini ve hesap hareketlerini Albaraka Mobil ve İnternet Şube üzerinden görüntüleyebilecekler ve bu hesaplar üzerinden kolayca para transferi işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Albaraka Türk Açık Bankacılık hizmetini hangi müşteriler kullanılabilir?

Birden fazla bankada hesabı olan Bireysel, KOBİ ve Tüzel tüm müşteriler, Albaraka Türk Açık Bankacılık hizmetlerinden faydalanabilir.

Nasıl Başka Banka Hesaplarımı Ekleyebilirim?

Albaraka Mobil’den;

Hesap&Kart > Başka Banka Hesaplarım menüsü ile diğer bankalardaki tüm hesaplarınız kendi izinleriniz dahilinde Albaraka Mobil’e ekleyebilir, eklediğiniz hesap bilgilerini ve hesap hareketlerini görüntüleyebilirsiniz.

Albaraka Türk İnternet Şube’den;

Hesaplar > Açık Bankacılık menüsü altında Diğer Banka/Kurum Hesaplarım > Hesap İzini Ayarları > Hesap Listesi > Para Transferi alt menüleri ile diğer bankalardaki tüm hesaplarınız kendi izinleriniz dahilinde, İnternet Şubesine ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz diğer bankalardaki hesap bilgilerinizi ve hesap hareketlerinizi görüntüleyebilirsiniz, para transferi işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Diğer banka hesabından nasıl para gönderirim ?

Albaraka Mobil’den;

İşlem > Para Transferleri > Başka Bankadan Transfer İşlemleri menüsü altında bulunan, “Başka Bankadan Para Gönder”, “Başka Bankadan Para Getir”, Açık Bankacılık Ayarları alt menüleri ile, eklediğiniz diğer bankalardaki hesaplarınızla para transferleri yapabilirsiniz.

Hesaplarımı ekledikten sonra hangi işlemleri yapabilirim?

Albaraka Türk Açık Bankacılık ile başka banka hesaplarınızı ekleyebilir, bakiyelerinizi ve hesap hareketlerinizi görüntüleyebilir, para transferi işlemlerinizi tek ekrandan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Albaraka Türk Açık Bankacılık için ücret ödemem gerekir mi?

Hayır, Albaraka Türk Açık Bankacılık hizmetleri için bir ek ücret ödenmeyecektir.

Albaraka Türk Açık bankacılık ile hesaplarımı ne kadar süreyle ekleyebilirim?

Hesaplarınızın gösterimi için verdiğiniz rıza maksimum 6 ay geçerlidir. Süreyi uzatmak isterseniz, 6 aylık süre sonunda tekrar onay vermeniz durumunda süreyi uzatabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir