Katılım Bankacılığı

Albaraka Türk, Pratik Finansman Kart e-ticarete açıldı

Albaraka Türk’ten kullanıcılar artık online alışverişlerde Pratik Finansman Kartı kullanabilecek, ayrıca Sanal Pratik Finansman Kart ile fiziki kart gelmeden de internet alışverişleri yapılabilecek.


Albaraka Türk, kullanıcılarının kolaylıkla işlem yapabileceği Pratik Finansman Kart’ı e-ticarete açtığını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Albaraka Türk, bankacılık sektöründe yaşanan gelişmeleri takip etmeye ve kullanıcı taleplerini değerlendirmeye devam ediyor.

Banka bu kapsamda yeni bir gelişmeyi duyurarak Pratik Finansman Kart’ın e-ticarete açıldığını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte kullanıcılar artık Pratik Finansman Kart’ı limit onaylandığı andan itibaren Sanal Pratik Finansman Kart ile internet alışverişleri için kullanabilecek.


– “3 aya varan ödemesiz dönem imkanı”

Albaraka Türk, müşterilerinin talepleri doğrultusunda sunduğu ürün çeşitlerini ve fırsatları artırmayı sürdürüyor.

Efsane Kasım fırsatlarının başladığı ve internet alışverişinin arttığı bu günlerde Pratik Finansman Kart sahipleri 100 bin TL’ye kadar olan tüm alışverişleri için 36 aya varan vade ve 3 aya varan ödemesiz dönem imkanlarından yararlanabilecek.

Beyaz eşya, elektronik ürünler, evlilik harcamaları, mobilya, elektronik eşya, tekstil, eğitim ve sağlık harcamalar için kullanılabilen Pratik Finansman Kart artık e-ticaret alışverişleri için de kolaylıkla kullanılabilecek.



– “İş süreçlerimizi müşteri taleplerini ve beklentileri dikkate alarak yürütüyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz, şunları kaydetti:

‘Kullanıcıların bireysel finansman ihtiyacı duyduğu ve bu noktada farklı alternatiflere yöneldiği bir dönemdeyiz. Müşteri tarafında finansmanların kullanılması için ödeme kolaylıkları sağlanması büyük bir önem taşıyor. Özellikle Efsane Kasım fırsatlarının sunulduğu bu dönemde, Pratik Finansman Kart’ın e-ticarete açılmasını oldukça değerli buluyorum.

Bu sayede Pratik Finansman Kart sahipleri online alışveriş yapabilecek ve 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilecek. Bizler, iş süreçlerimizi müşteri taleplerini ve beklentileri dikkate alarak yürütüyoruz ve bu anlayışla da hizmet vermeye devam edeceğiz.’






Pratik Finansman Kart Nedir ve Nasıl Başvurulur?

Pratik Finansman Kart, ihtiyaç finansmanınızı cebinize taşıyan, yurtiçi tüm POS ve online alışverişlerinizde kullanabileceğiniz, Albaraka’nın yepyeni bir ürünüdür.

Pratik Finansman Karta,

İster Albaraka Mobil ve İnternet şube üzerinden, isterseniz de en yakın Albaraka Türk şubesine gelerek başvuru yapabilirsiniz.

Müşteri değilseniz;

Albaraka Mobil üzerinden hemen görüntülü görüşme ile müşteri olarak Pratik Finansman Kart başvurunuzu İşlem > Finansman İşlemleri menüsünden yapabilirsiniz.



Pratik Finansman Kartın Avantajları Nelerdir?

  • Kartınıza tanımlanan finansman limitiniz ile parçalı harcamalar yapabilir, kartınızla birçok ihtiyacınız için birden fazla finansman kullanımını yapabilirsiniz.
  • Pratik Finansman Kart ile 3 aya kadar ödemesiz döneme sahip olabilir, ilk taksit tarihinizi kartınızın 2 aylık kullanım süresi dolduktan sonra gelen 1 ay içerisindeki gelir dönemlerinize uygun bir tarih için belirleyebilirsiniz. 
  • Pratik Finansman Kart ile 3 aya varan ödemesiz dönem fırsatının yanında, harcamalarınızı 36 aya kadar vadelendirebiir ve 100.000 TL’ye kadar finansman kullanabilirsiniz. 
  • Pratik Finansman Kart bir kredi kartı olmadığı için, kredi kartı limitlerine takılmadan, ihtiyaç finansmanı kullanarak kartınız ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
  • Kart başvurunuz onaylandıktan sonra, kartınızın kurye ile size ulaşmasını beklemenize gerek kalmadan dijital kanallar üzerinden Pratik Finansman Kartınıza bağlı dijital kartınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Böylece kartınız yanınızda olmasa bile Dijital Pratik Finansman Kartınızla QR kod ile ödeme yapabilir, dilerseniz online alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.


Pratik Finansman Kart Hangi Sektörlerde Kullanılabilir?

Pratik Finansman Kartınızı Katılım Bankacılığı İlkelerine uygun, yurt içi POS olan tüm işyerlerinde ve online alışverişlerde kullanabilir, kredi kartı limitine takılmadan 36 aya varan vade fırsatı ve 2,09’dan başlayan avantajlı kar oranlı finansman ile ihtiyaçlarınızı bekletmeden karşılayabilirsiniz.

Pratik finansman Kartınızı kullanabileceğiniz başlıca sektörler;

Mobilya ve Beyaz Eşya

Oto Servis ve Bakım

Teknoloji Marketler

Ulaşım Bileti Alımı

Sağlık

Okul-Kırtasiye


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir