Katılım Bankacılığı

Ziraat Katılım Bankası’na 6. kez sosyal medya ödülü


Ziraat Katılım Bankası, Social Media Awards Türkiye tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankaları” kategorisinde altıncı kez altın ödüle layık görüldü.

BoomSonar ve Marketing Türkiye iş birliğinde organize edilen, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin 55 binden fazla sosyal medya marka hesabı içerisinden değerlendirilerek ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2024 ödülleri açıklandı.

Social Media Awards Turkey 2024, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız veriye ve veri analizine dayalı olarak hazırlanan Social Brands marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirildiği Veri Analitiği Ödülleri’nde Katılım Bankaları kategorisinde Ziraat Katılım Bankası 2019, 2020,2021,2022, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da “Sosyal Medyanın En Etkin Katılım Bankası’’ ödülüne layık görüldü.

Aynı kategoride “altın ödül” Ziraat Katılım Bankası’nın olurken, “gümüş ödül” Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın ve “bronz ödül” ise Albaraka Türk Katılım Bankası’nın oldu.

SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri, tüm sektörlerden markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarını tamamen tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirir. SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri başvuru gerektirmez. Kazanan markalar ödül töreninde açıklanır.

Marka, kurum ya da kuruluşlar için dijitalde yapılan tüm kampanyalar ve iletişim faaliyetleri bu bölümde değerlendirilir.

Katılımcıların projeleriyle başvuru yapabilecekleri kategorilere ilave olarak SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri bölümünde markaların sosyal medya performansları tamamen istatiksel olarak sosyal medya marka endeksi SocialBrands puanlarına göre değerlendirilir. 



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir