Akademi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finans Lisansüstü başvuruları başladı


Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) İslam Ekonomisi ve Finansı Tezli Yüksek Lisans (İngilizce), İslam Ekonomisi ve Finansı Tezli Yüksek Lisans (Arapça), İslam Ekonomisi ve Finansı Tezli Yüksek Lisans Programı, İslam Ekonomisi ve Finansı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının başvuruya açıldığını duyurdu.

2024-2025 Güz yarıyılı için öğrenci alımı yapılacak programlara 24 Haziran 2024 – 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında online başvuru sistemi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Başvuru sistemi ve süreci ile ilgili sorular için İslami Araştırmalar Enstitüsüne e-posta gönderebilir (iae@asbu.edu.tr) veya telefon edebilirsiniz. (0312 596 4653-4866-4818)

» Başvuru Şartları Ve Kontenjanlar İçin Tıklayınız.

» Başvuru Süreci Takvimi İçin Tıklayınız.

» Başvuruda Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.

» Online Başvuru İçin Tıklayınız.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde, İslami ilimler alanında çalışmalar yapmak üzere kurulmuş İslami Araştırmalar Enstitüsü ile Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Araştırma ve Uygulama Merkezi (ULIFAM) bulunmaktadır.

Özellikle ULIFAM, hedef olarak Türkiye’deki gerek finansal sektör gerekse üniversiteler ve araştırma merkezlerinin araştırmacı/akademisyen ihtiyacının karşılanması bu yönde uluslararası seviyede araştırma ve projelerin yapılmasını hedeflemektedir.

Bu çerçevede gerek ulusal gerekse uluslararası kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde bulunulmaktadır. Önerilen yüksek lisans programının açılması, hem merkezin güçlenmesine yardımcı olacak hem de mevcut uluslararası talebin karşılanması noktasında önemli bir adım olacaktır.






Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.