Katılım Sigortacılığı ve BES

Bereket Sigorta, Global Ranking & Finance Awards’da iki ödül aldı


Bereket Sigorta, Global Ranking & Finance Awards’da iki ayrı kategoride iki büyük ödüle layık görüldü.

Bereket Sigorta, Kapsül platformuyla “En İyi Sigorta Teknolojisi Uygulaması”, yapay zeka destekli SADAR projesiyle “En İyi Sigorta Süreci Ödülleri”nin sahibi oldu.

KAPSÜL ile çağrı merkezi görüşmelerinde %50, ortalama görüşme sürelerinde %29,4, platformlar arası geçiş yerine tek ekrandan verilere erişerek %96,3 zaman tasarrufu sağlanırken, SADAR ile tüm hasar dosyaları görselleştirilerek ve 100’ü aşkın kural otomatikleştirilerek suistimal içeren hasar dosyası tespitinde şirkete maddi ve zamansal tasarruf sağlandı.

Bereket Sigorta, müşteri deneyimi odaklı hizmet teknolojileri geliştirerek ödüllerin sahibi oldu.


Global Ranking & Finance Awards, 2011 yılındaki başlangıcından bu yana Küresel Finans camiasında meydana gelen yenilik, başarı, strateji, ilerici ve ilham verici değişimleri yansıtmaktadır. Global Ranking & Finance Awards, finans dünyasında belirli uzmanlık ve mükemmellik alanlarında öne çıkan her büyüklükteki şirketi takdir etmek amacıyla oluşturulmuştur.

Ödüller, Bankacılık, Döviz, Sigorta, Serbest Fonlar, Emeklilik Fonları, Uyum ve Danışmanlık, Kurumsal Yönetim, Aracılık ve Borsalar, Proje Finansmanı, İkili Opsiyonlar, Yatırım Yönetimi, Teknoloji, Varlık ve Servet Yönetimi, İslami Finans, Borsa Yatırım Fonları, Gayrimenkul, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve diğer alanları kapsayacak şekilde gelişti ve büyüdü.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir