Katılım Sigortacılığı ve BES

Ayhan Sincek: Aileler çocukları için BES’e yoğun ilgi gösteriyor…


Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Erken BES’e olan yoğun ilgi, ailelerin çocuklarının geleceğini güvence altına alma bilincinin her geçen gün arttığını gösteriyor.”

Ayhan Sincek, Linkedin hesabından BES: Geleceğe Yatırım başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Sincek’in yazısı şöyle:

” Türkiye’de Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) 20 yılını geride bırakırken, toplam fon büyüklüğü 1 trilyon TL’yi aştı.

Katılım Emeklilik olarak toplam BES sözleşme adedimiz 1 milyon 176 bini; fon büyüklüğümüz 25 Milyar TL’yi aştı. Ayrıca 115 bin sözleşmeyi aşan Erken BES ürünümüzle 18 yaş altı BES’te ilk 5 şirket arasında yer alıyoruz.

Katılımcı sayısının 1,2 milyona ulaştığı Erken BES’te en çok katılım, 102 bin sözleşme ile sıfır yaş grubunda gerçekleşti. Ailelerin çocuklarının geleceğine yönelik sağladıkları bu güvence, onları hayata atılırken önemli bir destekle buluşturuyor.

Erken BES’e olan yoğun ilgi, ailelerin çocuklarının geleceğini güvence altına alma bilincinin her geçen gün arttığını gösteriyor. Tercih ettikleri emeklilik fonlarının getirileriyle birikimlerini büyüten aileler, çocuklarına önemli bir destek sağlıyor.

Katılım Emeklilik olarak sunduğumuz 18 yaş altına yönelik BES ürünleri, hem çocuklara teminat sunuyor hem de ailelere sağlık ve eğitim harcamalarında ek avantajlar sağlıyor.

BES’teki 1 trilyon TL’lik fon büyüklüğünde faizsiz fonların payının yüzde 20’nin üzerinde olması, faizsiz BES fonlarına olan ilgiyi ve güveni de gösteriyor.

Katılım Emeklilik olarak, 17 faizsiz fon seçeneğimiz ile tüm katılımcılarımıza güvenli bir gelecek sunuyor ve ülkemizin geleceğine yaptığımız bu tasarrufla da gurur duyuyoruz.”



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir