Katılım Bankacılığı

Emlak Katılım, IFN Awards’ta iki uluslararası ödül kazandı

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen IFN Awards’ta iki ödül birden kazandı.

Uluslararası katılım finans sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen IFN Awards’ta sonuçlar açıklandı.


İKİ DALDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Türkiye Emlak Katılım Bankası, Türkiye katılım finans sektörü “Yatırım Bankacılığı” ve “Kurumsal Aracılık Faaliyetleri” kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.


IFN Group’un bu ödüller için İslami bankacılık sektöründe uzmanlaşmış uzmanlardan ve analistlerden oluşan bir jürinin tavsiyelerine ve bir dizi finansal kriter, ilke ve göstergeye göre KFH’yi seçtiğini belirtmekte fayda var. 

IFN Group, her yıl küresel elit piyasalar ve sektörler arasından en iyi İslami finansal hizmetleri sunan kurumları ve İslami bankacılık sektöründe önde gelen anlaşmalara katılan kuruluşları onurlandırıyor.

IFN, İslami Finans ve bankacılık sektörü ödülleri vermekte ve bankacılık sektörü hakkında makaleler yayınlamaktadır. 2004 yılında kurulan IFN, REDmoney’in bir yan kuruluşudur ve Dubai ve Kuala Lumpur’da ofisleri bulunmaktadır.  






Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir