Akademi

“Katılım Finans Etkinliği” TRT Bil Bakalım Uygulaması’nda yayında



Katılım Finans alanında farkındalığın artırılmasına katkı sağlamak amacıyla, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Katım Finans Dairesi tarafından hazırlanan “TRT Bil Bakalım” “Katılım Finans” bölümü kullanıcıların istifadesine açıldı.


– Etkinlik 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek

Kullanıcıların dünyada ve Türkiye’de yükselen değer olan “Katılım Finans” alanında bilgilerini sınayabileceği ve liderlik tablosundaki yerlerini alabileceği etkinlik 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

Ücretsiz ve reklamsız bir uygulama olan “TRT Bil Bakalım” kullanıcılarına, pek çok alt kategoride eğlenceli, kaliteli ve güncel sorular ile kendilerini sınama ve “Katılım Finans” etkinliği gibi sınırlı süreyle yapılan özel yarışmalara katılma fırsatı sunuyor.



– Puan ve ödül kazanarak liderlik tablosuna girebiliyor

Tek başına ya da karşılıklı olmak üzere TRT Bil Bakalım’da iki farklı oyun modu bulunuyor. Tek başına oyun modu, kullanıcının bireysel olarak tecrübe ettiği bir etkinlik özelliği taşıyor.

Yarışmacı dilediği kategoride oynayıp puan ve ödül kazanarak liderlik tablosuna girebiliyor.

Yeni kategoriler ve etkinlikler ile güncelliğini ve zenginliğini koruyan uygulama, yayınlandığı tarihten bu yana 4,5 milyon kullanıcı tarafından indirildi. 

Uygulama, Android ve iOS marketlerden indirilebiliyor.





Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir