Katılım Bankacılığı

Albaraka Türk’ten Ramazan’a hoş geldin finansmanı



Albaraka Türk Katılım Bankası Ramazan ayına özel vade farksız 10,000 TL hoş geldin finansmanını kamuoyu ile paylaştı. Albaraka’nın vereceği vade farksız finansman birçok sektörde kullanılabilecek.

Albaraka Türk Katılım bankası “Ramazan geldi, hoş geldi, bereketiyle geldi. 10.000 TL Hoş Geldin Finansmanı Albaraka’dan geldi.” sloganı ile müşterileri için Ramazan ayına özel kampanyayı duyurdu.


Ramazan ayında dijital müşterilere özel vade farksız 10.000 TL limitli Pratik Finansman Kart Albaraka’dan geldi. Albaraka Türk Katılım Bankası Müşterileri, Pratik Finansman Kartı ile okul, kırtasiye, sağlık, mobilya, teknoloji marketleri, ulaşım bileti, beyaz eşya, oto servis ve bakım sektörlerinde tek seferde veya parçalı harcamalar yapabilir, birçok ihtiyaçları için birden fazla finansman kullanımını yapabilecek.



KAR PAYI VEYA MASRAF YOK

Kampanyaya dair Albaraka Türk Katılım Bankası’nın paylaştığı detaylar şöyle;
 

22.03.2023 tarihinden sonra görüntülü görüşme ve kurye süreci ile Albarakalı olan müşteriler 30.04.2023 tarihine kadar “Vade Farksız 10.000 TL Limitli Pratik Finansman Kart” kampanyasına başvurabilecek.

Kampanya kapsamında müşteriler 3 ay ertelemeli, 4 ay vadeli Pratik Finansman Kart kullanabilecek.

Kampanya kapsamında 10.000 TL Karzı Hasen kullanılacak olup, herhangi bir kar payı veya masraf alınmayacak.

Müşteriler kampanya süresi boyunca yalnızca 1 kez kampanyadan faydalanabilecek.

Kampanyadan 18 yaş ve üzerindeki müşteriler yararlanabilecek olup, ayrıca gelir şartı aranacaktır.

Tahsis süreçleri olumlu olan müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

Banka finansman kullandırma politikaları çerçevesinde, finansman başvurusunda bulunan müşteriler için değerlendirme yapmaktadır.







Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir