Katılım Bankacılığı

Türkiye Finans’ın Müşteri İletişim Merkezi “2022 Yılının En İyi İletişim Merkezi” seçildi

Türkiye Finans’ın “Müşteri İletişim Merkezi” çağrı merkezi sektörünün Türkiye’deki en prestijli organizasyonu olarak gösterilen Turkey Call Center Awards 2022’de “En İyi İletişim Merkezi” ödülünü aldı.


Türkiye Finans Müşteri İletişim Merkezi gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla çağrı merkezi sektörünün Türkiye’deki en prestijli organizasyonu olarak gösterilen Turkey Call Center Awards 2022’de En İyi İletişim Merkezi seçildi.


IMI Conferansces tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ve beş ana kriter doğrultusunda değerlendirmelerin yapıldığı yarışmada Türkiye Finans Müşteri İletişim Merkezi; Stratejik Planlama ve Sürekli Gelişim, Operasyonel Planlama ve Yönetişim, Çalışan Değer Vaadi ve Yetenek Yönetimi, Teknoloji Yönetimi ve Dijital Dönüşüm ile Performans Sonuçları kriterleri kapsamında ortaya koyduğu üstün performansla “En İyi İletişim Merkezi” kategorisinde birinci oldu.



– “Kusursuz müşteri deneyimini yakalamak için insan odaklı bankacılık anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Konuya ilişkin yorumda bulunan Türkiye Finans Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek;

“Türkiye Finans olarak müşterilerimizin 7 gün 24 saat yanında olmayı, onları can kulağıyla dinleyip, anlamayı ve onlara yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyoruz. Kusursuz müşteri deneyimini yakalamak için insan odaklı bankacılık anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyor; teknolojinin tüm avantajlarını da en etkili şekilde kullanıyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki teknolojik gelişmelerde öncelikli amaç insana fayda sağlamak” dedi.



– “Böylesi önemli bir organizasyonda ödüle layık görülmesi bizler için gurur verici”

Görünmez bankacılık dünyasına doğru ilerlenen yeni dönemde fark yaratan çalışmalarla geleceğe bir adım daha yaklaştıklarını dile getiren Öbek sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye Finans olarak son iki yıl içerisinde mutlu müşteri oranında yüzde 10 iyileşme, yazılı şikâyet bildirimlerinde ise yüzde 78 azalış kaydettik. Bu başarılı sonuçların böylesi önemli bir organizasyonda ödüle layık görülmesi bizler için gurur verici. Bu ödülü kurumumuza kazandıran tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”






Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir